Court Court Curl Curl House

Client
Young family of four
Year
2019
Program
Architectural & Interiors
Status
Ongoing

In Progress: Creation of a new family home including lofty and light double height living spaces opening seamlessly onto outdoor spaces and Curl Curl views. A neutral pallet of materials provide a serene and effortless living environment for the parents and their young children. A link bridge connecting the two main wings of the house provide a careful balance between connection and separation of master and kids bedrooms. These two sleeping wings are connected by a double height kitchen and dining space, which together act to harbour a central courtyard as the heart of the home. The brief also called for a 1/4 size basket ball court and pool, giving the house a great sense of play and fun beneath its minimalist aesthetic.